Roxiget 14. alkalommal - és először Harasztin


Hogy mi a Roxiget? Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny, egy ingyenes kulturális rendezvény, ahol az amatőr zenekarok kapják meg a lehetőséget, hogy bemutatkozzanak. De a profik is itt lesznek: Ganxsta Zolee és a Kartel koncertje zárja a napot! Az idén Dunaharasztira kerülő XIV. " Öröm a zene" Roxiget Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny várja közönségét szeptember 1-én, szombaton 13.00 - 23.30 óra között a Dunaharaszti Sportcsarnok parkolójába. A zenei esemény ingyenesen...
`18 sze.
1

Cherwood, Cubanero, Kasza Tibi - ez lesz huszadikán


Erős lesz idén az augusztus 20-i rendezvény, főleg, hogy már 19-én elkezdődik. Lentebb mindent megtalálsz, egy klikk és benne vagy a buliban!
`18 aug.
19

A Pál utcai fiúk Dunaharasztin!


A Veszprémi Pannon Várszínház kiváló rendezésű, lendületes előadásaival hamar belopta magát a haraszti közönség szívébe. Augusztus 19-én immáron negyedik alkalommal látogatnak el a Laffert Kúriába, ahol a világsikert aratott szerző, Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című regényének musicalfeldolgozását adják elő. Az eddigi produkciókat figyelembe véve érdemes lesz eljönni a Kúria kertjébe a búcsú előestéjén, jó szórakozást ígér a veszprémi társulat játéka.
`18 aug.
19