HIRDETMÉNY

 

A SOL Hungary Kft a Dunaharaszti Ipartelepen, a Mechwart András u. 8626 hrsz-ú telephelyén alsó küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemet tervez felépíteni. Tevékenysége: ipari-, egészségügyi-, kevert- és nagytisztaságú gázok előállítása és értékesítése.

A Biztonsági Elemzés a Dunaharaszti Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Műszaki és Városüzemeltetési Irodáján (2330 Dunaharaszti, Fő út 152. B épület), Kúti Erika műszaki előadónál tekinthető meg, hivatali időben.

A Biztonsági Jelentéssel, illetve a tervezett beruházással kapcsolatban Dunaharaszti Jegyzőjénél lehet írásbeli észrevételeket tenni, 2018. október 15-ig.

Dunaharaszti Város Polgármestere 2018. október 16-án 18:00 órakor tart közmeghallgatást tárgyi ügyben, a József Attila Művelődési Házban (2330 Dunaharaszti, Táncsics u. 2.).

Tárgyi ügyben a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az illetékes hatóság. Az Üzemeltető kérelme új veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem létesítéséhez szükséges katasztrófavédelmi engedély megadására vonatkozik.

Cím: 1149 Budapest, Mogyoródi út 43.

Levélcím: 1903 Bp. Pf: 314

Telefon: +36-1-4694105; Fax: +36-1-4694353

E-mail: pest.mki@katved.gov.hu

Az engedélyezési eljárás ügyintézési határideje, valamint az eljárás lehetséges lezárásainak típusai, illetve további releváns információk:

az engedélyezési eljárás határideje 70  nap, amely 2018. 11. 07-én jár le, az eljárás eredményeként a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, mint elsőfokú iparbiztonsági hatóság a benyújtott dokumentáció, illetve az esetleges hiánypótlás során tett kiegészítések és a helyszíni szemlén tapasztaltak alapján a  SOL Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság dunaharaszti telephelyére, mint alsó küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem építésére vonatkozó feltételes, vagy feltétel nélküli katasztrófavédelmi engedélyt ad, vagy a benyújtott katasztrófavédelmi engedély iránti kérelmét elutasítja, amennyiben a jogszabályban foglalt kritériumok nem teljesülnek.

A közmeghallgatásról készülő jegyzőkönyvet 8 napon belül a Hatóság helyi szerve megkapja, melyben foglaltakat az engedély elbírálásakor mérlegeli.Twitter megosztás Google+ megosztás